Over ons

Over ons

Huis>Over ons

◎ Onze geschiedenis

Qingdao Alana International Trade Co., Ltd. is een moderne onderneming die O&O, productie en verkoop integreert, klanten goede producten en diensten biedt met eersteklas management, technologie, apparatuur en kwaliteit. We hopen een langdurige en stabiele samenwerkingsrelatie met u op te bouwen en samen te ontwikkelen.


Our History


◎ onze fabriek

Onze productiebasis is gevestigd in Qingdao, met een geschiedenis van bijna 20 jaar, heeft een schat aan industriële ervaring en een sterke technische sterkte opgebouwd. Heeft een professioneel ontwerpontwikkeling en QC-team om de productkwaliteit te reguleren en tegelijkertijd de productontwikkeling uit te voeren om de kwaliteit van elk product te waarborgen. Met eersteklas spuitgietverwerkingsapparatuur en een productieteam is de output hoog en is de productiecyclus gegarandeerd.


Our Factory


◎ Ons product

Hoofdproducten zijn: plastic pallet, plastic krat, plastic palletbox, onderdelenbak, plastic dolly, platformwagen en etc.


Our Product


◎ Producttoepassing

Onze producten worden op grote schaal gebruikt in de auto-, levensmiddelen-, geneeskunde-, papierindustrie-, druk-, elektronica-, elektrische apparaten-, chemische industrie-, textiel-, kleding-, magazijnlogistiek-, sanitaire en andere industrieën.


Product Application


◎ Ons certificaat

Voortdurende innovatie en verbetering van het kwaliteitsmanagementsysteem, we zijn geslaagd voor ISO9001: 2008 kwaliteitsmanagementsysteemcertificering, ISO14001 milieumanagementsysteemcertificatieattest van het Chinese milieustekentype enz.


Our Certificate


◎ Productieapparatuur

Ons bedrijf beschikt over geavanceerde spuitgietverwerkingsapparatuur en een ondersteunend laboratorium voor het testen van plastic, en heeft verschillende specificaties van plastic pallets, plastic omzetboxen en andere producten voor verschillende industrieën ontwikkeld om aan de behoeften van klanten in verschillende industrieën te voldoen. Heeft ook een ervaren R & D-team van kunststofproducten, kan klanten aangepaste diensten bieden om te voldoen aan de individuele behoeften van klanten voor de vorm en grootte van kunststofproducten.


Production Equipment


◎ Productiemarkt

Productmarketingnetwerk bestrijkt de wereld, zoals Europa, Rusland, Afrika, Amerika, Zuidoost-Azië, Australië, enzovoort. Om klanten te voorzien van producten en diensten tegen een eerlijke prijs, en is geprezen en begunstigd door klanten.


Production Market


◎ Onze service

Ons bedrijf is uitgerust met een professioneel verkoopteam, technisch team, productieteam en QC-team om te zorgen voor een tijdige reactie op vragen van klanten, het volgen van bestellingen, levering en het vormen van een goed technisch service- en verkoopnetwerk. Ten eerste communiceert het verkoopteam met u over productvereisten en biedt u een one-stop service-oplossing. Vervolgens ontwikkelt het technische team een productieplan. Het productieteam controleert strikt de kwaliteit van de producten en het QC-team controleert of de eersteklas producten worden voltooid in de eersteklas productieworkshop. Perfect serviceteam om uw zorgen op te lossen.


Our service


background: url(/Content/File_Img/21472/footbg.jpg) center 0 no-repeat inherit;