De rol van de inklapbare krat in het transport in de automobielindustrie

De rol van de inklapbare krat in het transport in de automobielindustrie

Date:Sep 27, 2020

De rol van de opvouwbare krat in het transport in de automobielindustrieIn het ophaalproces is de inklapbare krat die door de logistieke sector wordt gebruikt een van de belangrijke logistieke apparatuur, en het is ook de basis en voorwaarde van het circulaire pick-up model. Hoewel er nog steeds een aanzienlijk aantal leveranciers van onderdelen zijn die dozen als standaardverpakking gebruiken, is het gebruik van recyclebare vouwbare krat de eerste keuze geworden voor autofabrikanten en logistieke dienstverleners. De voordelen van een kunststof omzetbox aan de logistieke kant van auto-onderdelen.

Op dit moment zijn inklapbare kratten over het algemeen gemaakt van hoge slagsterkte HDPE (lagedrukhoge dichtheid polyethyleen) en polypropyleen (polypropyleen) als grondstof. Het belangrijkste doel van het gebruik van deze inklapbare opslagbakken is het optimaliseren van de logistieke efficiëntie van de automotive supply chain. De haalbare doelstellingen zijn onder meer het besparen en effectief gebruik van hulpbronnen, het voorkomen van verspilling van wegwerpverpakkingen en interne materialen tijdens het gebruik; gestandaardiseerd ontwerp Verbeterde transportefficiëntie, opslagefficiëntie en verwerkingsefficiëntie; het ontwerp van het product houdt volledig rekening met de behoeften van ergonomie en de bediening is handiger; het ingebouwde zelfvergrendelingsontwerp zorgt voor de veiligheid van de duurzame kunststof vouwen utility kratten tijdens het transport; het heeft nul bereikt in de auto-industrie. De vraag naar het laden en legen van componenten; hoogwaardige verpakkingen zorgen voor de kwaliteit van de componentlogistiek en verminderen logistieke verliezen; vermindert de opslag- en voorraadruimte van de gehele supply chain, verbetert de efficiëntie van de supply chain en verhoogt de stevige wandstapelbare containers van de gehele supply chain. De flexibiliteit van het containeraanbod biedt een garantie voor het delen van verschillende middelen in de regionale logistiek; strenge inspectie en controle van fabrikanten van kunststof containers zorgen voor de betrouwbaarheid en stabiliteit van de kwaliteit van plastic containers.图片1

Ook vanuit managementperspectief bieden gestandaardiseerde inklapbare kratten de mogelijkheid voor de ontwikkeling van het vouwkraken public system (pooling system). Professionele externe logistieke bedrijven kunnen verhuur, recycling, reiniging, onderhoud en sloop van inklapbare opslagkratten verzorgen. Een reeks uitgebreide diensten zoals inkoop, productverbetering en onderzoek en ontwikkeling. Aan de ene kant vermindert het de beheerskosten van autofabrikanten in termen van de inklapbare en stapelbare krat, maar bespaart het ook sociale middelen en vermindert het de totale logistieke kosten van de samenleving.


Voor autofabrikanten zijn gestandaardiseerde inklapbare kratten die tussen hun interne magazijnen en assemblagelijnen circuleren, op grote schaal gebruikt. Daarom moeten de verschillende soorten verpakkingsdozen van de leveranciers in het magazijn aankomen, ze moeten worden omgepakt voor hun interne inklapbare opbergkrat met deksel. Dergelijke herhaalde verpakkingen zijn een verspilling van mankracht en tijd.Een paar: Hoe zware plastic pallets te reinigen?

Volgende: Een duurzame GG-nestcontainer met bevestigd deksel die direct kan worden gebruikt voor fruit en het dagelijks leven

background: url(/Content/File_Img/21472/footbg.jpg) center 0 no-repeat inherit;