Eenmalige wegwerppallet

Er zijn drie belangrijke redenen voor de schade aan eenmalige wegwerppallet tijdens transport: schokken, trillingen en druk. Allereerst zal het starten, schakelen, sturen en remmen van voertuigen zoals auto's en treinen de snelheid van een wegwerpbare plastic pallet veranderen. De...

Voorzien zijn van

Er zijn drie belangrijke redenen voor de schade aan eenmalige wegwerppallet tijdens transport: schokken, trillingen en druk. Allereerst zal het starten, schakelen, sturen en remmen van voertuigen zoals auto's en treinen de snelheid van een wegwerpbare plastic pallet veranderen. De voertuigen genereren cycli als gevolg van factoren zoals de toestand van het wegdek, railverbindingen, motortrillingen, schokbestendigheid van het voertuig, windgolven op het wateroppervlak en de intensiteit van de luchtstroom. Seksuele hobbels en beven. Als de stapel los is en niet als geheel is bevestigd, kunnen de plastic pallets gemakkelijk in botsing komen met de slede of de aangrenzende plastic pallet met 9 runners. Ten tweede, wanneer de excitatiefrequentie van het transportgereedschap gelijk is aan of zeer dicht bij de inherente frequentie van het product' het product zal resoneren, wat gemakkelijk schade zal veroorzaken aan de eenmalige plastic pallet met negen runners. Ook kan stapelen het ruimtegebruik van voertuigen verbeteren. De stabiliteit van de goedkope plastic wegwerppallet van HDPE varieert echter aanzienlijk, afhankelijk van de stapelmethode, en de onderste plastic pallet draagt ​​de grootste druk. Tegelijkertijd moet de onderste plastic pallet bestand zijn tegen de dynamische druk van de wagenvloer en de wrijving die wordt gegenereerd tijdens horizontale verplaatsing, en de dynamische druk is schadelijker voor de goedkope eenrichtingspallet van HDPE met 9 voetjes voor eenmalig gebruik dan de statische druk.

Voordeel

De snelle ontwikkeling van de transportsector. Langeafstandsvoertuigen (zoals auto's, treinen, schepen en vliegtuigen) en korteafstandsvoertuigen (batterijaanhangers, vorkheftrucks, vorkheftrucks, enz.) Hebben een compleet scala aan gemak en flexibiliteit, wat de moderne verpakkingsindustrie ertoe aanzet om over te stappen op verpakkingen palletisering en mechanisatie van laden en lossen, transportcontainerisatie en opslag schapgerichte ontwikkeling. Dit artikel analyseert en bestudeert de schade en veiligheid van lichte pallets met 9 poten tijdens transport, van de aspecten van gepalletiseerde verpakking, transport in containers, transportbescherming en laad- en losbescherming.


Light Duty 9 Feets Pallet

Voordeel

De moderne internationale transportindustrie maakt op grote schaal gebruik van containers voor het transport van producten of nestbare zwarte plastic pallets voor eenmalig verzenden, en heeft technologie en beheer van containerstandaardisatie gerealiseerd. Containertransport is een hulpmiddel en methode voor groepstransport met voldoende kracht om de veiligheid van het product of eenmalig wegwerptransport van plastic pallets te garanderen en productschade te minimaliseren.

Productparameter

Typ GEEN.

Grootte (mm)

Statische belasting (T)

Dynamische belasting (T)

WJ1208

1200*800*140

1

0.5

WJ1008

1000*800*160

1

0.5

WJ1111

1100*1100*140

1

0.5

WJ1209

1200*900*140

1

0.5


Product toepassing

one way 9 feets HDPE disposable plastic pallet

Bezorgen, verzenden

disposable nestable black one way shipping plastic palletHot Tags: eenmalige wegwerppallet, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, herbruikbaar, economie, prijs

Een paar: Lichtgewicht pallet

Volgende: Standaard formaat kunststof pallet

background: url(/Content/File_Img/21472/footbg.jpg) center 0 no-repeat inherit;