Stapelbare pallet

De prijs van de stapelbare pallet is niet hoog en de levensduur is ongeveer tientallen keren langer dan die van houten pallets, en het is schoner dan hout. Houten pallets zijn vatbaar voor bederf als ze nat zijn.Als het gewicht van de op maat gemaakte stapelbare pallets en de houten pallet gelijk is, is het laadvermogen vijf keer dat van de houten pallet, wat het draagvermogen van de pallet aanzienlijk verhoogt en het gebruik van de pallet, waardoor de efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd en de kosten worden verlaagd.

Voorzien zijn van

1. De prijs van de stapelbare pallet is niet hoog, en de levensduur is ongeveer tientallen keren langer dan die van houten pallets, en het is schoner dan hout. Houten pallets zijn vatbaar voor bederf als ze nat zijn.


2.Als het gewicht van de op maat gemaakte stapelbare pallets en de houten pallet gelijk is, is het laadvermogen vijf keer dat van de houten pallet, wat het draagvermogen van de pallet aanzienlijk verhoogt en het gebruik van de pallet vermindert, waardoor de efficiëntie aanzienlijk wordt verbeterd en kosten verlagen.


Voordeel

De voordelen van de stapelbare pallet zijn vochtbestendig, schimmelbestendig, motbestendig, spijkervrij, doornvrij, gemakkelijk schoon te maken, exporthygiënisch en inspectievrij, duurzaam, recyclebaar en recyclebaar; terwijl houten pallets vatbaar zijn voor vocht, schimmel en motten. Het is niet gemakkelijk schoon te maken, onvoldoende sanitaire voorzieningen, verspilling en vernietiging van bosbestanden, gemakkelijk vervuild na gebruik en lastig voor export.

De verspanende industrie is hetzelfde. Kleine schroeven of kleine onderdelen in machines behoren tot de verwerkende industrie, en het gebruik van kunststof verhuisdozen in deze verwerkende industrieën heeft drie voordelen. Enerzijds zal er een conversieproces plaatsvinden tussen processen bij de verwerking van deze onderdelen. Dit proces moet handiger zijn en onze overdracht moet handiger zijn. Bij veel bedrijven zien we het gebruik van vaste wielen, wat handig is voor het transport van gebruikers.

Rackable Plastic Pallets

Voordeel

Houten pallets worden gemaakt door bomen te kappen, die niet-hernieuwbare bronnen verspillen en niet milieuvriendelijk zijn. De betrouwbaarheid van de structuur van de stapelbare pallet is veel hoger dan die van de houten pallet, wat de schade en het verbruik van de pallet vermindert. Bij normaal gebruik is de levensduur meer dan twee jaar en is er geen reparatietarief. Dit komt doordat de houten pallet bij elke beurt beschadigd raakt en er gespecialiseerd personeel nodig is om deze te dragen. Reparatie van gereedschap is onvergelijkbaar.

De verwerkende industrie is gelijk aan de maakindustrie, maar qua omvang omvat de maakindustrie alle verwerkende industrieën en eindproducten. Voor de verwerkende industrie kan het gewoon een procedure in de maakindustrie zijn, een proces of zelfs een kleine stap. Voor de verwerkende industrie worden veel daarvan niet direct als eindproduct geproduceerd, maar zijn het bewerkte onderdelen of halffabrikaten.


Productparameter

High-Quality-Stackable-Plastic-Pallets


Product toepassing

Stackable-Plastic-Pallets-in-Stock


Bezorgen, verzenden

Stackable-and-Rackable-Plastic-Pallet
Hot Tags: stapelbare pallet, China, fabrikanten, leveranciers, fabriek, aangepast, groothandel, herbruikbaar, economie, prijs

Een paar: No

Volgende: Pallet voor zwaar gebruik

background: url(/Content/File_Img/21472/footbg.jpg) center 0 no-repeat inherit;